MØBLER TERRASSE TRÆGULVE ALT DET ANDET OM OS    21 84 25 05

Trægulv

Trægulve er det ultimative gulv i huset. Træ har altid været det foretrukne materiale til gulv og ligegyldigt hvor mange andre materialer der gennem tiden har været fremme, er det altid træet der er kommet tilbage. Lamelparket:
Det fornuftige valg. Du får et flot ensartet gulv til en god pris. Lamelparket kan ligges på beton og spånplade, og er et godt "gør det selv" gulv. Det foretrukne gulv i nybyggeri. Lamelplank:
Samme opbygning som lamelparket, men med brede og lange planker så det færdige gulv ligner et massiv plankegulv. Et dyrere gulv end lamelparket, derfor ofte kun valgt i de mest brugte rum i huset, stue/køkkenalrum.

Massiv trægulv:
Det "rigtige" gulv. Alle gamle huse er født med massive trægulve og det er ofte her man bruger massiv planker til renovering. I nye huse er det som regel på 1. sal det bruges, da det kræver bjælkelag eller undergulv i spånplade.? Skibsplank:
Det ultimative gulv. Er du til et gulv ud over det sædvanlige er Skibsplank sagen. Skibsplank er et massiv plank, hvor der er lagt en gummifuge mellem hver planke. Skibsplank er ofte brugt på badeværelset, hvor der er skruet op for kvaliteten.? Vi fremstiller selv propper til skibsplank til eget brug samt til salg. Alle propper er ø 15 mm og i sidetræ (ikke endetræ).
Har du brug for et nyt trægulv i eller omkring Hobro, står vi klar med rådgivning og hjælp.?

          Ny side under opbygning


KONTAKT

LUMAS
KÆRVEJ 3B
9500 HOBRO

TELEFON
21 84 25 05

E-MAIL
LUMAS@LUMAS.DK